Nieuws
987749
Nieuws

De ultieme lenteuitstapjes

Het lenteweer breekt aankomend weekend eindelijk door en dat betekent dat de dikke winterjassen weer de kast in kunnen en we volop van de warme buitenlucht kunnen gaan genieten. Maar wat is er de komende dagen allemaal te doen in het zonnetje? VROUW zet de ultieme lenteuitstapjes op een rij!

Terrasje pakken

Onder het genot van een ijskoud drankje de eerste echte zonnestralen meepikken? Graag! Zet die zonnebril maar op en las een reünie in met vriendinnen. Dit weekend kunnen we namelijk uitstekend terrasjesweer verwachten. Eindeloos kletsen in het zonnetje terwijl je van je drankje nipt. Wij kunnen ons geen fijnere dag bedenken.

Wandelen

Wil je tot rust komen van een intensieve werkweek en tegelijkertijd van het lenteweer genieten? Ga eens wandelen door de duinen of breng een bezoekje aan een natuurpark. Ontsnap aan de drukte en ontdek opnieuw hoe het is om je verstand op nul te zetten en de omgeving in je op te nemen. Genieten geblazen!

Picknicken

De temperaturen stijgen, de vogeltjes fluiten en de lentekriebels zijn volop aanwezig. Kortom, tijd om die picknickmand uit de schuur te halen. Trommel wat vrienden op en zoek samen de perfecte locatie uit. Neem huisgemaakte broodjes en fruitsalades mee, sla pakken frisdrank in en zorg voor een groot kleed en fijne muziek. Wil je het liever iets groter uitpakken? Zet dan de barbecue aan en nodig de buren uit voor een gezellig voorjaarsfeestje.

Op pad met de kids

Nu de regenlaarzen verruild kunnen worden voor luchtige schoentjes begint het niet alleen bij ons, maar ook bij de kinderen weer te kriebelen. Trakteer de kleintjes dus op een leuk uitje en ga samen in de lentezon op pad. Heb je kleine koters in huis? Bezoek dan de plaatselijke speeltuin of bouwspeelplaats. Zijn je kinderen al wat ouder en heb je zin om zelf ook de stoute schoenen aan te trekken? Ga er dan met de kids op uit en breng een dagje door in een pretpark. Zon en plezier voor heel het gezin. Wat willen we nog meer?

Stedentrip maken

Wanneer de kans op een stortbui uitblijft en de zwierige rokjes weer uit de kast getrokken kunnen worden, komt de avonturier in ons naar boven. De ultieme gelegenheid om de toerist in eigen land uit te hangen dus! Wil je graag nieuwe steden zien, maar laat het budget verre tripjes voorlopig niet toe? Verbaas je over de mooie steden van eigen bodem en reis door het land heen. Kodakmomentjes gegarandeerd!

Sporten

Met het heerlijke lenteweer in het vooruitzicht zien wij ook weer de gelegenheid om de sportschoenen aan te trekken. Even weg van die muffe sportschool en op naar de frisse buitenlucht. Neem motiverende muziek mee en begin de dag door te gaan hardlopen. Zeker weten dat jij er de rest van de dag weer tegenaan kunt! Andere sportieve bezigheden die ideaal zijn voor op een zonnige dag zijn: skeeleren, fietsen, tennissen en golfen.