Nieuws/Binnenland
988463942
Binnenland

Belg (25) in levensgevaar na steekpartij in Spijkenisse

ROTTERDAM - In Spijkenisse heeft rond middernacht een steekincident plaatsgevonden. Daarbij is een man zwaargewond geraakt. Het gaat om een 25-jarige man uit het Belgische Diepenbeek.

Buurtbewoners troffen de man zwaargewond aan op de Salamanderveen nadat hij om hulp had geroepen. Iets later kwamen agenten ter plaatse en zij ontdekten de flinke steekwond. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie is na het aantreffen van de man direct een onderzoek gestart en heeft met buurtbewoners gesproken. Die hebben verklaard een ruzie te hebben gehoord. Met het slachtoffer hebben agenten nog niet kunnen spreken.

De politie is op zoek naar getuigen die iets van het incident gehoord of gezien hebben, of over bewakingsbeelden beschikken waarop betrokkenen zichtbaar zijn.

Auto aangetroffen

Tijdens het onderzoek is de auto van het slachtoffer aangetroffen op de Beverveen, op de parkeerplaats achter de apotheek. Misschien zijn er mensen die daar donderdagnacht iets is opgevallen wat een link zou kunnen hebben met dit incident. „Alle informatie is welkom”, aldus de politie.