Nieuws/Binnenland
992670
Binnenland

Lesje Burlesque

Altijd al eens willen leren teasen à la Dita von Teese, poseren als een pin-up girl of sexy stralen als Marilyn Monroe? Bij een workshop Burlesque leer je het. Over leuk (vrijgezellen)uitje met vriendinnen gesproken... 

Knipoog

Tijdens de workshop leer je van professionals de basisbeginselen van het burlesque dancing. Er komt geen bloot aan te pas en de workshop is evenmin een stoomcursus mannen versieren. Het is volgens de organisatie vooral een leuke manier om samen met vriendinnen je vrouwelijkheid te vieren. En dat alles met een knipoog natuurlijk.

Femme Fatale

Humor en theater spelen een belangrijke rol bij Burlesque. Ontdek de Diva, Femme Fatale, Bad Girl of Comediënne in jezelf. Je leert kortom een burlesque alter ego te ontwikkelen, en uiteindelijk maak je een korte act die je aan elkaar op het podium laat zien.

Netkousen

Het is leuk om zelf showkleding, of kleding waarin je je sexy voelt mee tenemen zoals netkousen en korsetten. Voor grote verenwaaiers en handschoenen wordt ter plaatse gezorgd.

Sex in the City

Workshops Burlesque worden inmiddels in heel Nederland gegeven. Madame Risquee was hiermee een van de eerste in 2008 in Nederland. Haar workshop vindt plaats in een stijlvol art-decocafé aan de rand van de rosse buurt van Amsterdam.

De workshop laat zich goed combineren met de zogeheten Sex in the city-wallenspeurtocht.

Meer info: www.madamerisquee.com