Nieuws/Binnenland
995459
Binnenland

FOTO VAN DE DAG

Het goede leven van een zeiler in de Middellandse Zee

,,Hierbij een foto van onze Najad onder de kust van Corsica. Ieder jaar veblijven wij 4 maanden op de Middellandse zee om de ene keer naar de Ballearen of richting Corsica, Elba te varen wat een belevenis is, prachtig weer en lekker zwemwater.''

Dat schrijven Vaarkrant-lezers Adrie en Henk Klaver. De Telegraaf Vaarkrant plaatst vrijwel iedere dag een speciale watersportfoto op haar site. Het onderwerp kan van alles zijn: gewoon een mooie foto, een ontroerend moment op het water, een bootfoto met een link naar het wereldnieuws, een persoonlijk moment op het voordek.

Doodgewoon

Alles is goed, zolang er maar een link is met boten of watersport. Het mag een foto van een internationaal bekende fotograaf zijn, maar ook een gemaakt door doodgewone mensen.

Stuur uw eigen foto op!

Heeft u ook zo´n foto? Stuur deze dan op naar vaarkrant.nl, inclusief een korte begeleidende tekst. Het hoeft niet een recente foto te zijn, als ie maar een zelfgemaakt is, bijzonder is voor u en minstens 150 Kb groot is.

Overspoeld

Momenteel worden we overspoeld met foto´s van zonsondergangen. We geven daarom op dit moment de voorkeur aan foto´s waarop mensen staan. Stuur er een op en misschien wordt hij geplaatst op het bestbekeken watersportportaal van Nederland.