Nieuws/Binnenland
995715
Binnenland

FOTO VAN DE DAG

Het zicht vanaf de veerboot Vlissingen-Breskens

,,Deze foto is genomen vanaf de veerboot Vlissingen- Breskens in de zomer van 2013. Vaak zijn de zeilen al gestreken als je op deze plaats een zeilboot voorbij ziet komen omdat ze dan vaak richting de sluizen van Vlissingen gaan. Deze komt echter net uit de sluizen'', zo schrijft Vaarkrantlezer Arjan Schotanus.

De Telegraaf Vaarkrant plaatst vrijwel iedere dag een speciale watersportfoto op haar site. Het onderwerp kan van alles zijn: gewoon een mooie foto, een ontroerend moment op het water, een bootfoto met een link naar het wereldnieuws, een persoonlijk moment op het voordek.

Doodgewoon

Alles is goed, zolang er maar een link is met boten of watersport. Het mag een foto van een internationaal bekende fotograaf zijn, maar ook een gemaakt door doodgewone mensen.

Stuur uw eigen foto op!

Heeft u ook zo´n foto? Stuur deze dan op naar vaarkrant.nl, inclusief een korte begeleidende tekst. Het hoeft niet een recente foto te zijn, als ie maar een zelfgemaakt is, bijzonder is voor u en minstens 150 Kb groot is.

Overspoeld

Momenteel worden we overspoeld met foto´s van zonsondergangen. We geven daarom op dit moment de voorkeur aan foto´s waarop mensen staan. Stuur er een op en misschien wordt hij geplaatst op het bestbekeken watersportportaal van Nederland.