Nieuws
995744
Nieuws

5 x kerstfilms voor vrouwen

Romantische kerstfilms

Kerst is de tijd van het jaar om voor de buis te kruipen voor een goede film. Liggen de kids heerlijk te dromen? Settel je dan met manlief op de bank en zwijmel weg bij deze vijf romantische kerstfilms.

The Holiday

In deze romantische komedie wisselen de vrouwen Iris (Kate Winslet) en Amanda (Cameron Diaz) vlak voor de feestdagen van huis. De twee leiden een heel ander leven, maar ze hebben één ding gemeen: de eeuwige pech met mannen. Op zoek naar een vlucht uit hun leventje besluit het duo van huis te ruilen. Behalve de adreswijziging zet deze huizenruil het leven van de twee jonge vrouwen totaal op de kop.

New Year's Eve

Voor New Year's Eve heeft regisseur Garry Kent een blik met sterren opengetrokken. Halle Berry, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parker en Michelle Pfeiffer zijn een aantal van de bekende gezichten die je kunt bewonderen in deze romantische film. De komedie volgt een aantal singles in New York op de meest feestelijke avond van het jaar. Terwijl de paden van de sterren kruisen, bloeit de liefde overal op.

Love Actually

Love Actually is dé ultieme kerstfilm. Deze romantische komedie speelt zich af in de weken voor kerst. Kijkers kunnen niet alleen zwijmelen bij de tien liefdesverhalen, maar ook bij de enorme sterrencast. Zo zijn onder andere: Hugh Grant, Keira Knightley en Colin Firth te zien in deze film.

Bridget Jones Diary

Bridget Jones, wie kent haar niet? In deze romantische komedie komt de onzekere Bridget erachter dat ze nog niet veel in haar leven heeft bereikt. Haar liefdesleven is een ramp en ook haar rookverslaving en drankprobleem rijzen de pan uit. Met het nieuwe jaar in aantocht, hakt Bridget de knoop door. Ze stopt met drinken, roken en gaat op zoek naar haar prins op het witte paard. Wat leidt tot hilarische taferelen.

A Princess for Christmas

In A Princess for Christmas volgen we het leven van Jules Day, die noodgedwongen voor haar neefje en nichtje moet zorgen. Om de kinderen een onvergetelijke kerst te geven, reist het drietal af naar een vergeten familielid in Europa, die woont in een kasteel. Als Jules de charmante prins Ashton ontmoet, lijkt het ook voor haar een overgetelijke kerst te worden.