Nieuws/Buitenland
995794
Buitenland

Moordverdachte (19): 'Ik ben gestopt met tellen'

Een 19-jarige vrouw uit Pennsylvania, die samen met haar echtgenoot vastzit voor de moord op een man, heeft bekend dat ze meerdere mensen heeft vermoord in diverse Amerikaanse staten. "Toen ik bij 22 was, ben ik gestopt met tellen."

Miranda en haar man Elytte Barbour (22) zitten vast voor de moord op Troy LaFerra. Het tweetal, dat pas drie weken was getrouwd, wilde graag iemand vermoorden. Het stel ontmoette hun slachtoffer op de website Craigslist. Terwijl haar man het slachtoffer vasthield met een touw om zijn nek, stak Miranda het 42-jarige slachtoffer dood. Het was de eerste moord die Miranda samen met iemand anders pleegde.

In een interview vanuit de gevangenis zegt Miranda nog veel meer moorden te hebben gepleegd. De moorden zouden voortgekomen zijn uit haar lidmaatschap van een satanistische sekte.

Miranda tijdens het interview: "Het maakt me niet uit of mensen me geloven. Ik moet het gewoon kwijt." Ze zei dat ze de afgelopen 6 jaar mensen heeft vermoord in Alaska, Texas, North Carolina en Californië en dat ze op een plattegrond kan aanwijzen waar de lichamen te vinden zijn.

De verdachte wil niet worden vrijgelaten omdat ze dan opnieuw zou moorden. Miranda heeft geen spijt en zegt dat ze alleen 'slechte mensen' heeft omgebracht. Rechercheurs en FBI gaan onderzoek doen in diverse staten.