Nieuws/Buitenland
995913
Buitenland

Sexy steunbetuigingen na naaktrel

De Libanese skiester Jacky Chamoun, die vorige week in haar geboorteland voor opschudding zorgde nadat er naaktfoto´s van haar opdoken, krijgt opvallende steunbetuigingen.

Met gebruikmaking van de hashtag #StripForJackie plaatsen twitteraars massaal pikante kiekjes van zichzelf. Chamoun poseerde drie jaar geleden schaars gekleed - maar niet naakt - voor een Oostenrijkse ski-kalender. Internetters lijken er nu een sport van te maken om net niet bloot op de foto te gaan.

De Libanese minister van Sport kondigde vorige week een onderzoek aan naar de naaktfoto´s van Chamoun,  één van de twee Libanese atleten bij de Spelen. De omstreden foto's zouden zijn gemaakt in het bergoord Faraya in Libanon.

"Het was nooit de bedoeling dat deze foto's openbaar zouden worden", schrijft de skiester (22) op haar Facebookpagina. "Ik realiseer me dat Libanon op dit vlak een conservatief land is. Ik begrijp volledig dat hier opschudding over ontstaat, maar nogmaals: het was nooit de bedoeling dat dit naar buiten zou komen. Ik hoop dat mensen stoppen met het delen van deze foto's. Ik wil me volledig op Sotsji concentreren."