Nieuws/Binnenland
996112616
Binnenland

Ruzie Ulvenhout escaleert, vrouw rijdt rond met man op auto

Ulvenhout - Een 63-jarige vrouw uit Terneuzen en een 36-jarige man uit Ulvenhout zijn zaterdagochtend aangehouden nadat de twee ruzie hadden gekregen. De vrouw wordt verdacht van zware mishandeling. De man is aangehouden op verdenking van bedreiging. De twee, bekenden van elkaar, hadden het in Ulvenhout behoorlijk aan de stok gekregen met elkaar.

Volgens de politie zou de vrouw tegen de man zijn aangereden. De man belandde daardoor op de motorkap en de vrouw reed verder. De man raakte daarbij niet gewond. Hij wordt ervan verdacht de vrouw, voorafgaand aan het voorval, te hebben geslagen en bedreigd.

Van dit incident kwamen meerdere meldingen binnen bij de politie. Uiteindelijk konden omstanders tussen beiden komen en wisten zij het voertuig, met daarop de man, tot stilstand brengen op de Strijbeekseweg.

Agenten waren daar snel ter plaatse en hebben geprobeerd te achterhalen wat er aan de hand was. Op basis van de verhalen van betrokkenen en getuigen, besloten de agenten om zowel de man als de vrouw aan te houden. Beiden hebben inmiddels een verklaring afgelegd en zijn zaterdagavond in vrijheid gesteld.

Justitie gaat zich nu buigen over de schuldvraag en een passende straf.