Nieuws/Binnenland
998661
Binnenland

Joran wordt vader van tweeling

Joran van der Sloot verwacht in september vader te worden van een tweeling. Hij en zijn Peruaanse verloofde Leidy Figueroa kunnen hun geluk niet op.

De Nederlander, die in Peru een gevangenisstraf van 28 jaar uitzit voor de moord op miljonairsdochter Stephany Flores, zegt dat tegen RTL Boulevard. Ook Leidy Figueroa bevestigt het nieuws. De twee weten het zelf ook nog maar net, zegt Figueroa. ,,Ik voelde me erg slecht. Ik moest overgeven, was misselijk en viel bijna flauw. Ik ben naar de dokter gegaan en die heeft een test gedaan en een echo gemaakt en daaruit bleek dat ik zes weken zwanger was”. RTL Boulevard heeft papieren ingezien waaruit blijkt dat de uitslag van de zwangerschapstest inderdaad positief is.

Joran was volgens zijn verloofde door het dolle toen ze hem het nieuws vertelde. ,,Hij is blij, heel blij. Hij moest huilen. Joran is niet meer de persoon die hij was. Hij is heel erg veranderd. Ik denk dat hij zijn kinderen erg zal vertroetelen en verwennen. Joran hoopt dat hij meisjes krijgt, die zijn vaak close met hun vader."

In oktober 2012 was er ok al sprake van dat Joran vader zou worden. Leidy Figueroa zou tijdens een gevangenisbezoek zonder toezicht zwanger zijn geraakt, zo was het verhaal toen. Dat gerucht bleek uiteindelijk niet te kloppen.

Voor Leidy Figueroa betekent de zwangerschap dat ze straks moeder is van drie kinderen. De Peruaanse heeft al een zoontje uit een eerdere relatie.