Nieuws/Binnenland
998761
Binnenland

FOTO VAN DE DAG

,,Ik zag nog nooit zulke gelukkige kinderen''

Van dit soort foto´s worden we op de redactie van de Vaarkrant helemaal gelukkig. Uiteindelijk gaat watersport over mensen en hun ervaringen. Lees verder de uitleg van fotografe Lidy Weda.

,,Dit is onze bijzondere foto van "watersport", een gemotoriseerde surfplank door mijn twee zoons bedacht en gemaakt met behulp van hun vader. Je hebt nog nooit zulke gelukkige kinderen gezien als op het moment dat hun "bootje" in het water lag en ze gingen varen in friesland. Al ik deze foto zie moet ik nog glimlachen. Ze trokken enorm veel bekijks moet ik zeggen, en ze hebben er zoveel plezier mee gehad!'', schrijft fotografe en Vaarkrant-Lidy Weda.

Ontroerend moment

De Telegraaf Vaarkrant plaatst vrijwel iedere dag een speciale watersportfoto op haar site. Het onderwerp kan van alles zijn: gewoon een mooie foto, een ontroerend moment op het water, een bootfoto met een link naar het wereldnieuws, een persoonlijk moment op het voordek.

Doodgewoon

Alles is goed, zolang er maar een link is met boten of watersport. Het mag een foto van een internationaal bekende fotograaf zijn, maar ook een gemaakt door doodgewone mensen.

Stuur uw eigen foto op!

Heeft u ook zo´n foto? Stuur deze dan op naar vaarkrant.nl, inclusief een korte begeleidende tekst. Het hoeft niet een recente foto te zijn, als ie maar een zelfgemaakt is, bijzonder is voor u en minstens 150 Kb groot is.

Overspoeld

Momenteel worden we overspoeld met foto´s van zonsondergangen. We geven daarom op dit moment de voorkeur aan foto´s waarop mensen staan. Stuur er een op en misschien wordt hij geplaatst op het bestbekeken watersportportaal van Nederland.