Nieuws
998911
Nieuws

Nikkie Plessen opent winkel in Antwerpen

Nikkie Plessen gaat met haar kledinglabel een stap verder over de grens en opent haar eerste internationale brand store. In augustus zullen aan de Korte Gasthuisstraat de deuren openen van NIKKIE Antwerpen.

De winkel zal geheel volgens het NIKKIE retail concept ontworpen worden met dezelfde look en feel die eerder in samenwerking met Framework Architects uit Amsterdam is ontwikkeld.Nikkie Plessen: "Een van mijn grote dromen, een succesvolle kledinglijn, is uitgekomen. De droom, van een internationaal merk begint nu ook zo langzamerhand werkelijkheid te worden. We zijn nu in tien landen verkrijgbaar. En dan nu een brand store in België is toch wel heel erg leuk. Antwerpen is zo'n leuke en gezellige stad en ben oprecht trots dat we hier nu ook met NIKKIE vertegenwoordigd zijn."Plessen richtte haar kledinglabel op in 2011 en heeft inmiddels 250 verkooppunten in Nederland. PlagiaatIn februari 2013 werd Nikkie Plessen nog beschuldigd van plagiaat. Het Nederlandse modeduo Quince en Zoe Karssen beweerde dat een aantal shirts uit Nikkies kledinglijn helemaal niet 'by Nikkie' zouden zijn.

De blondine trok daarop gedwongen een aantal kledingstukken terug uit haar collectie. "Het waren beginnersfouten. Ik heb nooit beweerd een soort Coco Chanel te zijn die met een potlood in een torentje zit te tekenen."

Sinds 2014 is NIKKIE in tien landen verkrijgbaar; Nederland, Belgie, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.