1480434
Partnercontent
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van De Telegraaf.
Partnercontent
Gesponsord

Duitsland is dé nieuwste tropische bestemming

Ook zo toe aan een tropische trip? Een zomerse bestemming hoeft niet ver of duur te zijn. Zoek de warmte op in de buurt van… Berlijn! Beter kun je het nieuwe jaar niet beginnen.

Je ziet de enorme witte dome van Tropical Islands al van ver uit het Duitse landschap rijzen. De reusachtige koepelhal alleen al is met zijn 66.000 vierkante meter een opvallende verschijning! En dan moet je nog naar binnen…

Een tropische bestemming

Dankzij de eindeloze warmwaterbaden, rijen palmbomen en de tweehonderd meter aan witte zandstranden waan je je echt op een zonnige bestemming. En met maar liefst 50.000 tropische planten en dieren, zoals pauwen en flamingo’s, is de omgeving met recht tropisch te noemen.

Voor elk wat wils

Maar er is meer. De sauna en spa zorgen voor genoeg ontspanning in de vorm van massages, gezichtsbehandelingen en saunasessies. En terwijl jij tot rust komt, worden de kinderen vermaakt bij de kinderclub. Wil je met het hele gezin een activiteit ondernemen? Ga dan op ontdekkingstocht in het regenwoud, daag elkaar uit op de midgetgolfbaan, ga van de hoogste waterglijbaan van Duitsland of maak een heuse ballonvlucht in de dome. Genoeg ondernomen? Plof dan neer op de ligbedden naast de zwembaden, ontdek de vele winkeltjes of laat je verrassen door het lekkere eten bij een van de vele eetgelegenheden. Er is genoeg te doen om je dagenlang te vermaken. Dit is de perfect mini-vakantie voor het gehele gezin.

Beleef de omgeving

Wil je je bezoek aan het tropische oord nog interessanter maken? Het typisch Duitse landschap heeft genoeg outdoor activiteiten te bieden. Of plak er een citytrip naar Berlijn aan vast. Want op slechts zestig kilometer van de zomerse bestemming vind je de bruisende hoofdstad van ons buurland.

Familieaanbieding

Zoek jij nog deze winter de warmte op? Tropical Islands heeft meerdere aanbiedingen voor de krokusvakantie. Zo verblijf je al vanaf 30 euro per persoon per nacht in een luxe onderkomen of ga voor deze superdeal. Daarnaast hebben kinderen tot 5 jaar gratis toegang en betaal je voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar een gereduceerde toegangsprijs.

Kijk voor meer informatie op https://www.tropical-islands.de/nl/.