1698925
Partnercontent
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van De Telegraaf.
VraagHugo
Gesponsord
Geen dure advieskosten, maar zelf je documenten op maat maken in een paar eenvoudige stappen. Met een gerust hart omdat je weet dat de documenten gemaakt zijn door topspecialisten. Dat is VraagHugo.

Stel zelf eenvoudig contracten op

Soms is het stoeien met een Ikea-kast, maar iedereen kan er een in elkaar zetten. Datzelfde geldt voor juridische documenten: met een paar klikken op de website VraagHugo.nl heb je een dichtgetimmerd contract in handen.

Het zal niemand ontgaan zijn dat Ingvar Kamprad, de oprichter van Ikea, onlangs is overleden. Hij stierf op 27 januari op de gezegende leeftijd van 91 jaar en in minstens zo gezegende omstandigheden, want Kamprad was een van de rijkste mensen op aarde. Al deed hij het graag voorkomen dat hij sober leefde met kleren van de vlooienmarkt en een tweedehandsauto voor de deur. Maar dat was natuurlijk mythevorming: ,,Ik ben altijd heel eenvoudig gebleven, net als de bouwpakketten die ik verkoop.”

Eenvoud

Die bouwpakketten blinken wel degelijk uit in eenvoud. Sterker nog: het is de truc waarmee Ikea groot is geworden. Door kasten als losse delen in dozen te verkopen, bespaart het bedrijf enorm in de opslag- en transportkosten en dus kan het de klant goedkoper bedienen dan concurrerende meubelzaken. Je moet dan wel zelf nog even aan de bak om het meubelstuk in elkaar te zetten, maar dat is een kwestie van de handleiding volgen. Zo kun je je hele huis voor een prettige prijs inrichten.

Juridische documenten

,,Dat is precies wat VraagHugo met juridische documenten doet”, vertelt Pim Betist van dit onlineplatform. ‘Daarvoor hoef je echt niet naar een dure advocaat. Je gaat gewoon naar onze website VraagHugo.nl, voert in de zoekfunctie in welk document je nodig hebt en volgt stap voor stap de instructies.’ Per stap krijg je een paar heel eenvoudige opties voorgelegd, waar nodig met korte toelichting. Je vult in wat voor jou van toepassing is en bent in één klik toe aan de volgende stap. In maximaal een kwartier heb je een contract of andere overeenkomst in handen.

Simpel en goedkoop

,,Iedereen kan het, het is heel simpel”, zegt Betist. ‘En omdat je het zelf doet ben je veel goedkoper uit, net als bij een Ikea-kast. Te mooi om waar te zijn? Nee dus! Soms zijn mensen wat huiverig bij zo’n nieuwe aanpak, maar ik kan je verzekeren dat onze documenten honderd procent waterdicht zijn. Daar staat het team van SOLV Advocaten garant voor, waarmee VraagHugo samenwerkt. Zoals op de website te lezen is: voor de helft van het uurtarief van een advocaat heb je een jaar lang toegang tot het hele VraagHugo-aanbod. ,,Bij ons betaal je nog geen tiende van de prijs die je normaal voor een contract of overeenkomst betaalt”, aldus Betist. ,,En je kunt het meteen regelen, zonder enige wachttijd.”

Geschikt voor zzp’ers en mkb’ers

Die lage kosten zonder wachttijd maken VraagHugo bij uitstek geschikt voor zzp’ers en mkb’ers, die vaak terugdeinzen voor de hoge kosten van een advocaat of juridisch adviseur en dan maar gokken op de betrouwbaarheid van een handdruk. Betist: ,,Ik heb zelf ervaren hoe een notaris me duizenden euro’s kostte bij de start van een bedrijf, terwijl achteraf bleek dat het voor hem om een paar simpele handelingen ging. Dat heeft me geïnspireerd om met een innovatief kantoor als SOLV Advocaten VraagHugo te ontwikkelen. Iedereen heeft er recht op om juridisch sterk te staan, vandaar dat wij onze overeenkomsten en contracten zo laagdrempelig mogelijk aanbieden.”

Met korting zelf overeenkomsten maken

Lezers van De Telegraaf kunnen met 15% korting zelf online contracten maken. Ga naar https://www.vraaghugo.nl/abonnement?coupon=tele om je korting te claimen.