2045086
Partnercontent
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van De Telegraaf.
Asus
Gesponsord
De wereld ligt aan je voeten met de producten van Asus.

Van Nederland naar New Delhi zonder één keer op te laden

Het is natuurlijk geweldig dat er steeds meer vliegmaatschappijen zijn met WiFi aan boord. Maar de stopcontacten zijn nog altijd ver te zoeken! En wie de halve wereld over moet vliegen, zit vaak boven Mallorca al zonder stroom.

Ook Luuk Ehmer liep hier tegenaan. Voor zijn werk als marketeer vliegt hij de hele wereld over en heeft hij dringend behoefte aan een apparaat dat hem in de lucht houdt. Het vliegtuig doet dat gelukkig letterlijk, maar op een lange vlucht kan hij het zich niet veroorloven niet te werken. Asus daagde hem uit. Op zijn eerstvolgende business trip mocht hij de Vivobook S14 uitproberen.

Op naar New Delhi!

Binnen 8 uur zit je in de bruisende Indiase miljoenenstad. Met bijna 22 miljoen inwoners is het een van de grootste stedelijke agglomeraties ter wereld. “Ik vind het heel tof om hier business te doen, het is een onwijs levendige stad met veel mogelijkheden. Mijn schema is vaak hectisch. Ik ren het vliegtuig uit naar mijn hotel om me op te frissen en duik dan meteen een meeting in. Ik heb dan echt geen tijd op mijn laptop op te laden”, aldus Ehmer.

Een betrouwbare reisgenoot

Dit keer ging dat vlekkeloos door de Vivobook S14 van Asus. “Onderweg bereidde ik me voor op mijn afspraak. En eenmaal daar aangekomen had ik zelfs nog genoeg batterij om voorbeelden te laten zien. Dat werkt toch veel fijner!” De Vivobook S14 is dan ook ideaal in dit soort situaties. Met zijn accuduur van minstens 8 uur en een gewicht van slechts 1,43 kilo is het de perfecte reisgenoot. ’s Avonds maakte ik me klaar voor een volgende dag vol meetings. In minder dan 50 minuten was mijn batterij opgeladen tot 60 procent, echt op.” Het is bewezen: met een laptop van Asus kun je moeiteloos internetten vanaf Schiphol tot Sao Paulo.

Ook zo’n Vivobook? Windows geeft tussen 16/05/18 en 13/06/18 € 75 CASHBACK* op de VivoBook S!