2094027
Partnercontent
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van De Telegraaf.
Partnercontent
Gesponsord

Vlag uit voor gratis KLM-droomtickets

Geslaagde scholieren maken kans op een enorme verrassing na de eindexamens.

De zenuwslopende eindexamenperiode kan voor sommige scholieren weleens een heel verrassend en extra feestelijk einde krijgen. Wie zijn felbegeerde diploma heeft gehaald en voor 15 juni de vlag met schooltas eraan uithangt, maakt kans op twee gratis droomtickets, aangeboden door KLM.

De eindexamens vormen een intensieve periode die de rest van je leven in het geheugen staat gegrift. Onze nationale luchtvaartmaatschappij leeft mee met de examenkandidaten en wil die, na deze memorabele dagen, belonen met een andere onvergetelijke ervaring: een reis naar een waanzinnige bestemming, waar ook ter wereld. Voor twaalf scholieren lonkt dankzij KLM’s Geslaagde Actie dus een ultieme vakantie; niets is te gek. Het enige wat ze ervoor moeten doen is flink blokken, zich aanmelden voor de actie, slagen en de vlag uithangen.

KLM trekt op 15 juni in alle vroegte het hele land door om de tassen van twaalf blije scholieren te voorzien van twee tickets die geldig zijn voor een reis naar een plek op aarde die de winnaars en hun reisgenoot zelf mogen bepalen. In iedere provincie zal een scholier de reis waar hij of zij altijd over heeft gedroomd, werkelijkheid zien worden.

Op 6, 13 of 14 juni horen de eindexamenkandidaten of ze geslaagd zijn. Tegenwoordig wordt dat breed uitgemeten op sociale media als Facebook, Instagram en Snapchat. Maar wie denkt dat de oer-Hollandse vlag met schooltas ouderwets is, doet er verstandig aan dat denkbeeld overboord te gooien. Want stel je toch eens voor dat naast het diploma straks een retourtje Bali, Zuid-Afrika of New York ligt…

Examenkandidaten kunnen zich tot en met 10 juni aanmelden door op klm.nl/geslaagd alvast hun virtuele vlag uit te hangen. Daar is ook meer informatie over de actievoorwaarden te vinden.