Nieuws/Partnercontent
806084
Partnercontent
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van De Telegraaf.
Get into the FUTURE
Gesponsord
SingularityU NL is de autoriteit op het gebied van technologieën als kunstmatige intelligentie, blockchain, nano- en gentechnologie, die exponentieel groeien en sectoren als zorg, financiën, voedsel, wonen en energie in toenemende mate beïnvloeden.

Summit SingularityU NL in Philharmonie

Is dit de wereld waarin je wilt leven? En als het antwoord nee is: wat houdt je tegen om daar iets aan te veranderen? Zoals Jim Stolze, co-founder van SingularityU NL het formuleert: “We hebben geen tijd om te wachten op Superman of Batman die de wereld komt redden.” Want: dat moeten we echt zelf doen. Maar hoe? Kom op 20 en 21 november naar de summit van SingularityU NL in de Philharmonie in Haarlem.

Dat we in een tijdperk leven waarin de wereld in een razend tempo ingrijpend verandert, staat buiten kijf. Sterker nog: we zitten middenin enkele van de grootste transities die de mensheid ooit heeft gekend. Technologische disruptie beïnvloedt inmiddels elk aspect van ons leven: ieder bedrijf, iedere industrie, iedere samenleving. Het beïnvloedt zelfs wat het betekent om mens te zijn. De snelheid waarmee al deze veranderingen plaatsvinden, neemt bovendien alleen maar toe: technologieën als kunstmatige intelligentie, blockchain, nano- en gentechnologie ontwikkelen zich exponentieel, in plaats van lineair.

Denk mee

Wij als mensen spelen in al deze veranderingen een essentiële rol. We moeten er immers voor waken dat we onze technologieën op de juiste manier inzetten. Allereerst om ‘s werelds grootste uitdagingen aan te pakken. Armoede, water- en voedseltekorten, energie, het klimaat, natuurrampen, veiligheid: volgens de filosofie van SingularityU NL hebben we niet alleen de mogelijkheid, maar ook de plicht om te streven naar een wereld waarin voor iedereen alles in overvloed aanwezig is, zonder dat het ten koste gaat van anderen. En de enige manier waarop we een betere wereld voor ons en onze kinderen tegemoet gaan, is door actief mee te denken, deel te nemen en onszelf kritisch blijven afvragen of we de juiste weg inslaan en hoe we zelf verandering teweeg kunnen brengen.

Programma

Tijdens de summit op 20 en 21 november in de Philharmonie in Haarlem brengt SingularityU NL ’s werelds grootste sprekers en experts op het gebied van exponentieel groeiende technologieën bij elkaar. Inspirerende sprekers die de wereld op een positieve manier veranderen en het publiek voorzien van de mindset, kennis en tools die we nodig hebben om zelf ook een verandering teweeg te brengen.

Bekijk hier de voorlopige line-up en bestel kaarten