Podcastprogramma

Telegraaf Filmflits

‘Hugh Grant doortrapte oplichter’

Wederom drie nieuwe films onder het vergrootglas in de Telegraaf Filmflits. Actrice Kate Hudson is te zien als stripper in Mona Lisa and the Blood Moon, een genrefilm met een leuke twist. De romantische komedie Maybe I Do flopte eerder op Broadway, maar draait nu in de bioscoop met een sterrencast. Is de film wél een succes? Veel fantasyfilms zijn geïnspireerd op het bordspel Dungeons & Dragons. Het rollenspel der rollenspelen is nu verfilmd, met een schurkenrol voor Hugh Grant.

De Telegraaf Filmflits is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Parijs als knokparadijs in John Wick 4

In de Telegraaf Filmflits beoordelen filmjournalist Marco Weijers en presentator Michiel Kooiman elke week drie nieuwe films. Welke moet je echt zien en welke zijn minder geslaagd? In deze aflevering: de film ‘Alice Darling’ laat zien dat mishandeling binnen een relatie meer kan behelzen dan alleen slaan en schoppen. Het charisma van de Spaanse Penélope Cruz zorgt ervoor dat alle aandacht op haar is gericht in de Italiaanse film L’immensita. En het vierde deel van de John Wick-franchise sloopt Parijs in een 'schieten-schieten-schieten'-film.

De Telegraaf Filmflits is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Jennifer Hoffman dumpt man met midlifecrisis

In de Telegraaf Filmflits beoordelen filmjournalist Marco Weijers en presentator Michiel Kooiman elke week drie nieuwe bioscoopfilms. Welke films zijn de moeite waard en welke kun je beter overslaan? Deze aflevering: de familiefilm van het voorjaar met Tibor Lukács en Jennifer Hoffman, ‘All Inclusive’. De beroemde detective ‘Marlowe’ past volledig in het straatje van acteur Liam Neeson en de magie van het superheldenavontuur Shazam lijkt in het tweede deel ‘Fury of the Gods’ uitgewerkt.

De Telegraaf Filmflits is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

’Scream-reeks nog lang niet doodgebloed’

In de Telegraaf Filmflits bespreken Marco Weijers en Michiel Kooiman drie films in tien minuten. Dé wekelijkse podcast voor iedereen die graag naar de bioscoop gaat, maar niet weet naar welke film. In deze aflevering: de prachtige film Saint Omer waar het publiek zeker een traantje gaat wegpinken. Een boer en een milieuactivist clashen in een voorspelbare Nederlandse productie Polder. En het zesde deel van horrorfilm Scream zorgt voor nieuw leven in de brouwerij.

'Lijdensweg Antonie Kamerling met beste bedoelingen verfilmd'

In de nieuwe Telegraaf Filmflits bespreken Marco Weijers en Michiel Kooiman drie films in tien minuten. Dé wekelijkse podcast voor iedereen die graag naar de bioscoop gaat, maar niet weet naar welke film. In deze aflevering: Toen ik je zag, over de dood van acteur Antonie Kamerling. De Amerikaanse boksfilm Creed III, die voor het eerst is te zien zonder Sylvester Stallone. Wordt de acteur gemist? En de muziekfilm met zes Oscarnominaties over een #MeToo-schandaal: Tár.