Sport/Autosport
1019167903
Autosport

Wil jij Max Verstappen van dichtbij aanmoedigen in Spa?

Win kaarten voor de Grand Prix van België!

Max Verstappen poseert met een fan voor een selfie

Max Verstappen poseert met een fan voor een selfie

Wil jij als lezer van De Telegraaf ervaren hoe het is om Max Verstappen vanaf de Verstappen Premium Tribune aan te moedigen? Dat kan! De Telegraaf mag 30 kaarten weggeven in samenwerking met Verstappen Travel voor de Grand Prix op het circuit van Spa-Francorchamps (1 september).

Max Verstappen poseert met een fan voor een selfie

Max Verstappen poseert met een fan voor een selfie

FORMULE 1 TROTS OP FANS MAX

Bij menig Grand Prix zijn de geweldige, oranje gekleurde Max Verstappen Premium Tribunes volledig gevuld met unieke Verstappen-racefans. Een lust voor het oog. De Formule 1 is er zelfs mega-trots op. Het leger van fans breidt zich met dezelfde snelheid uit, als waarmee Max over de circuits racet.

HOE KAN JE KAARTEN WINNEN?

Fotografeer je als lezer op een originele manier met de papieren editie van De Telegraaf vandaag én voorspel de eindklassering van Max in de Grand Prix van Oostenrijk.

Stuur je foto vóór de race van dit weekend per mail naar telesport@telegraaf.nl.

Vermeld naast je voorspelling je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer.

WANNEER ZIJN DE WINNAARS BEKEND?

Maandagavond is de trekking van de 30 winnaars onder de goede voorspellers. Daarna worden de winnaars ingelicht en horen zij hoe ze aan hun kaarten komen.

OOK 30 KAARTEN VOOR GRAND PRIX VAN HONGARIJE

Binnenkort volgt ook een win-actie voor de Grand Prix van Hongarije. Ook dan worden er weer 30 kaarten weggegeven aan lezers van De Telegraaf. Lees daarvoor elke week De Telegraaf.