Sport/EK voetbal
1028172474
EK voetbal

Voetbalpodcast Kick-off Oranje

’Duitsland ideale tegenstander Oranje in achtste finale’

De dag na Nederland - Oostenrijk (2-0) alweer een nieuwe podcast Kick-off Oranje. De wedstrijd wordt uitgebreid geanalyseerd, en er wordt natuurlijk vooral vooruit gekeken naar de laatste poulewedstrijd en de achtste finale in Boedapest.

Chef voetbal Valentijn Driessen, Oranje-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee bespreken de mogelijke tegenstanders. Dat zijn er heel veel. Maar Duitsland is de favoriet, zo luidt de conclusie in de podcast.

Over de wedstrijd tegen Oostenrijk zegt Driessen: „Frenkie De Jong speelde inderdaad goed, maar ik zie z’n acties liever dichter bij het doel van de tegenstander.’’ Verweij noemt de kritiek van Marco van Basten op Matthijs de Ligt onterecht. En wat is de ideale opstelling voor het ‘tussendoortje’ tegen Noord-Macedonië?

Luister de voetbalpodcast Kick-off Oranje hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Verder wordt gebeld met oud-international Ron Vlaar, wordt er weer een EK-hit besproken, en komt het laatste nieuws bij Ajax, Feyenoord en PSV aan bod.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo