Sport/Voetbal
1050970601
Voetbal

Krul met Norwich City dieper in de problemen

Tim Krul verricht een fraaie redding.

Tim Krul verricht een fraaie redding.

Norwich City heeft maar even kunnen genieten van de verrassende zege in de FA Cup op Tottenham Hotspur. Het elftal van de Duitse trainer Daniel Farke verloor zaterdag in de Premier League met 1-0 bij Sheffield United en staat daardoor nog vaster op de laatste plaats.

Tim Krul verricht een fraaie redding.

Tim Krul verricht een fraaie redding.

Aanvoerder Billy Sharp passeerde Norwich-doelman Tim Krul in de 36e minuut. Krul was woensdag tegen Tottenham belangrijk door, na een eindstand van 1-1 na de reguliere speeltijd en verlenging, twee strafschoppen te stoppen.

Norwich heeft na 29 speelronden 21 punten en moet steeds meer vrezen voor degradatie. De onderste drie clubs, de nummers 18, 19 en 20, dalen aan het einde van het seizoen af naar het tweede niveau.

De achterstand van Norwich op nummer 17 Watford blijft 6 punten. Watford verloor zaterdag met 1-0 bij Crystal Palace, waar Patrick van Aanholt een basisplaats had en Jaïro Riedewald op de reservebank zat.

Arsenal behaalde de derde zege op rij. De Fransman Alexandre Lacazette maakte in de 78e minuut tegen West Ham United het winnende doelpunt: 1-0. Arsenal staat op de negende plaats, maar het verschil met nummer vier Chelsea is slechts vijf punten.