Nieuws/Sport
1053758253
Sport

Ierse wereldster slaat man die drankje weigert

McGregor opnieuw de mist in buiten kooi

Conor McGregor

Conor McGregor

UFC-vechter Conor McGregor is opnieuw in opspraak geraakt. De Ierse wereldster zou in april van dit jaar een oudere man in een kroeg in Dublin in het gezicht hebben geslagen.

Conor McGregor

Conor McGregor

Op uitgelekte beelden is te zien hoe de 31-jarige McGregor een pub binnenloopt en vervolgens een rondje geeft. Hij deelt kleine porties van zijn eigen Proper Twelve whiskey uit. Als de man op leeftijd weigert, krijgt hij uit het niets een klap van The Notorious, die door mensen van zijn eigen entourage direct uit de kroeg wordt weggevoerd.

Opvallend: de man blijft ondanks de zogenaamd ’dodelijke’ linkervuist van McGregor gewoon op zijn stoel zitten...

Tekst loop door onder video...

Bekijk hieronder de beelden:

Het incident is onder de aandacht van de lokale politie gebracht. Het is echter onduidelijk wat momenteel de status van het onderzoek is.

Het is niet de eerste keer McGregor zijn zelfbeheersing verliest buiten de octagon. Eerder gooide hij al met een steekkarretje naar een busje met daarin zijn rivaal Khabib Nurmagomedov. Hij werd daarvoor bestraft met een taakstraf.

Een maand voor het incident in Dublin sloopte de vechtersbaas nog een telefoon van een fan, die iets te opdringerig zou zijn geweest bij het maken van een foto. McGregor trof een schikking met de man.