Sport/Voetbal
1084286582
Voetbal

John de Wolf langer bij Feyenoord: ’Clubman in hart en nieren’

Feyenoord assistent-trainer John de Wolf.

Feyenoord assistent-trainer John de Wolf.

Clubicoon John de Wolf blijft langer bij Feyenoord. De huidige overeenkomst met de 58-jarige assistent-trainer, die in de zomer van 2022 afliep, is met drie jaar verlengd.

Feyenoord assistent-trainer John de Wolf.

Feyenoord assistent-trainer John de Wolf.

Volgens De Wolf kan zich geen mooiere werkplek voorstellen. „Feyenoord is mijn club, mijn thuis. Ik geniet er ongelofelijk van om elke dag op het veld te staan met de spelers van Feyenoord 1. We zijn hier aan iets moois bezig, een ontwikkeling waar ik veel vertrouwen in heb. Dus is het mooi dat de club met deze contractverlenging hetzelfde vertrouwen uitspreekt in mij als persoon en dat ik langer onderdeel blijf uitmaken van de Feyenoord-familie.”

„We zijn zeer tevreden met John”, aldus technisch directeur Frank Arnesen op de site van Feyenoord. „Hij is een clubman in hart en nieren die sinds zijn toevoeging aan de technische staf, in het najaar van 2019, heeft laten blijken dat hij van enorm veel toegevoegde waarde is zowel op het trainingsveld als in de kleedkamer.”

De Wolf (58) speelde tussen 1989 en 1995 in totaal 140 wedstrijden voor Feyenoord. De oud-international won in die periode onder meer één keer de landstitel (1993) en drie keer de KNVB-beker (1991, 1992, 1994).