Sport/Tennis
108447891
Tennis

Schuurs en Middelkoop verliezen direct in gemengd dubbel

Titelverdediger Medvedev treft Kyrgios op US Open

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev heeft overtuigend de vierde ronde van de US Open bereikt. De nummer 1 van de wereld uit Rusland won in drie sets van de Chinees Yibing Wu: 6-4 6-2 6-2.

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

Medvedev is de titelverdediger op het grandslam in New York. De 26-jarige Rus bleef ook in zijn derde partij op Flushing Meadows zonder setverlies tegen de Chinese nummer 174 van de wereldranglijst.

In de vierde ronde treft Medvedev Nick Kyrgios. De Australiër, finalist van Wimbledon, was in drie sets te sterk voor de Amerikaan J.J. Wolf: 6-4 6-2 6-3. Kyrgios, bezig aan een sterk seizoen, won in augustus op het toernooi van Montreal van Medvedev.

Schuurs en Middelkoop verliezen in gemengd dubbel

Demi Schuurs en Matwé Middelkoop zijn in de eerste ronde van het gemengd dubbelspel van de US Open uitgeschakeld. Het Nederlandse duo verloor in twee sets van de Tsjechische Lucie Hradecka en de Pool Lukasz Kubot: 6-4 6-4.

Schuurs en Middelkoop waren als achtste geplaatst in New York. Schuurs komt wel nog in actie in de tweede ronde van het vrouwendubbel. Middelkoop werd in de eerste ronde van het mannendubbel uitgeschakeld.