Nieuws/Sport
109794
Sport

Ontspannen Arias: ’Alles nog mogelijk’

Santiago Arias: ’Alles nog mogelijk’

Santiago Arias: ’Alles nog mogelijk’

PSV heeft de afgelopen dagen opvallend ontspannen toegewerkt naar de uitwedstrijd tegen FC Twente. Het gevoel dat er dit seizoen nog iets te halen valt, wordt steeds sterker bij de regerend kampioen „Er wordt veel gelachen op de training”, bevestigt Santiago Arias. „We kunnen weer op de titel jagen. Alles is nog mogelijk. Dat is vorig jaar al bewezen.”

Santiago Arias: ’Alles nog mogelijk’

Santiago Arias: ’Alles nog mogelijk’

PSV-trainer Phillip Cocu beschikt over de luxe van een vrijwel compleet fitte selectie en heeft daardoor een goed gevulde reservebank. „Iedereen weet dat ze goed moeten blijven presteren en absolute scherpte moeten tonen, want er zit weinig verschil in de spelers.”

Cocu is beducht voor de kracht van FC Twente, dat in Eindhoven een gelijkspel afdwong. „FC Twente is een goed voetballende ploeg. Ze maken op mij een frisse en goede indruk”, aldus Cocu.

Arias is ervan doordrongen dat PSV zich geen enkel moment van verslapping meer kan veroorloven. „Elke wedstrijd is nu cruciaal. We mogen niks meer laten liggen. Eigenlijk moeten we gewoon alles winnen.”