Nieuws/Sport
11413
Sport

'Liverpool en Manchester City strijden met Blues om titel'

Hazard ziet twee concurrenten voor Chelsea

Eden Hazard

Eden Hazard

LONDEN - Chelsea, Liverpool en Manchester City, die drie clubs gaan volgens Eden Hazard dit seizoen uitmaken wie kampioen van Engeland wordt. De Belgische smaakmaker van Chelsea denkt dat andere topclubs als Arsenal, Tottenham Hotspur en Manchester United geen rol zullen spelen in de titelstrijd. ,,Manchester City en Liverpool zijn allebei erg goed'', zei Hazard in Engelse media. ,,Als we kampioen willen worden, moeten we die twee clubs onder ons houden.''

Eden Hazard

Eden Hazard

De Londense ploeg van manager Antonio Conte gaat na dertien speelrondes aan kop in de Premier League met 31 punten, één meer dan Liverpool en Manchester City. Zaterdag treffen City en Chelsea elkaar in Manchester.

Volgens Hazard is het voor de 'Blues' een voordeel dat ze dit seizoen niet uitkomen in Europa. ,,We hebben steeds een week om toe te werken naar de volgende wedstrijd. Onze trainer bereidt ons tot in de puntjes voor, met tactische trainingen en videoanalyses. We weten zaterdag precies wat we moeten doen om City te verslaan'', aldus Hazard.