Sport/Voetbal
1146611113
Voetbal

Voetbalpodcast Kick-off met Valentijn Driessen en Mike Verweij

’Ajax heeft schaduwlijst al klaar voor gewilde Erik ten Hag’

Weer een nieuwe voetbalpodcast Kick-off met chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee.

Luister de voetbalpodcast Kick-off hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify:

Wat te doen met al het geweld rond de voetbalstadions? Het wordt in de podcast besproken. Demissionair minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus oppert puntenaftrek voor clubs bij ongeregeldheden. Driessen noemt het een onwerkbare oplossing.

Er komt weer een weekje Europees voetbal aan. Dat zou zomaar kunnen uitlopen op nieuw succes voor de Nederlandse clubs. In Kick-off een vooruitblik.

Het gonst van de geruchten bij Manchester United. Nu Ole Gunnar Solskjaer is vertrokken als coach, is de vraag wie hem gaat opvolgen. Ook de naam van Ajax-coach Erik ten Hag valt. Zit een vertrek op korte termijn erin, of absoluut niet? En gaat Donny van de Beek nieuwe kansen krijgen, zeker na zijn goede invalbeurt afgelopen weekeinde?

Verder in Kick-off: onrust bij de scheidsrechters, PSV houdt zich goed staande ondanks blessures en Antony groeit toe naar Europese top.