Sport

'We wisten niet wat we met Lozano aan moesten'

Door Van onze Telesportredactie

Hirving Lozano

Hirving Lozano

EPA

PSV'er Hirving Lozano was vrijdagavond blij vlagen niet te houden voor de Belgen, zo moest ook doelman Thibaut Courtois na de 3-3 tegen Mexico toegeven

Hirving Lozano

Hirving Lozano

EPA

“De verdediging was natuurlijk volledig omgegooid in vergelijking met de vorige wedstrijden", zei Courtois na de oefeninterland in Brussel. "Dat is nooit makkelijk om dan perfect te verdedigen. In de tweede helft wisten we even niet wat we moesten aanvangen met Lozano, en kregen ze vier-vijf goeie kansen. Lozano maakt twee mooie doelpunten. Dat is natuurlijk jammer, maar we moeten er gewoon van leren. Daarom kijk ik ook uit naar het duel met Japan, want daar verloren we van in de voorbereiding op het WK in Brazilië.”

Lozano tekende tegen België voor twee doelpunten.

 “Als je drie goals tegen krijgt, is het normaal dat een defensie kritiek krijgt”, zei Thomas Vermaelen tegen Het Nieuwblad. “Het was een moeilijke wedstrijd. Ik denk dat we het op zich wel goed deden, maar op bepaalde lange ballen reageerden we niet goed. Het is niet zo dat we niet goed stonden, maar bij momenten waren we misschien niet scherp genoeg. Jammer.”

Lees meer over