Nieuws/Sport
11697
Sport

situatie rond Narsingh gecompliceerder

Snel witte rook rond Jetro Willems

Jetro Willems

Jetro Willems

Jetro Willems en PSV verwachten deze week witte rook te laten opkringelen rond een nieuw contract van de linkerverdediger. De 22-jarige Willems heeft voortdurend de intentie om PSV door de voordeur te verlaten en niet transfervrij te vertrekken. 

Jetro Willems

Jetro Willems

Technisch directeur Marcel Brands voerde deze week positieve gesprekken met de vader van Willems en Sigi Lens, de zaakwaarnemer van de international. Deze gesprekken bevinden zich momenteel in een afrondende fase. Nog deze week wordt er een positief resultaat verwacht. 

De verwachting is dat Willems zijn contract, dat aan het einde van dit seizoen afloopt, met een jaar verlengt. Dat sluit een transfer van de Rotterdammer nog altijd niet uit, maar geeft PSV wat meer ademruimte. 

Narsingh

De situatie van Luciano Narsingh lijkt wat gecompliceerder, omdat hij januari afwachten om dan een eventuele transfer kan maken. Ook het contract van de vleugelspeler loopt aan het einde van deze voetbaljaargang af. Maar ook Narsingh heeft bij herhaling aangegeven PSV niet transfervrij te willen verlaten.