Sport/Voetbal
1177347264
Voetbal

VIDEO Supporter Leicester met spelers op de vuist bij gigantische stunt in FA Cup

Nottingham Forest stunt tegen Leicester City.

Nottingham Forest stunt tegen Leicester City.

Titelhouder Leicester City heeft in de vierde ronde van de FA Cup een ruime nederlaag geleden. De nummer 10 van de Premier League verloor met 4-1 van Nottingham Forest, dat uitkomt in het Championship, het tweede niveau van Engeland. De Nederlaag kwam bij een supporter van Leicester zo hard aan, dat hij besloot het veld op te rennen en de confrontatie zocht met spelers van Nottingham Forest.

Nottingham Forest stunt tegen Leicester City.

Nottingham Forest stunt tegen Leicester City.

Na 32 minuten keek Leicester al tegen een 3-0-achterstand aan. Kelechi Iheanacho deed vlak voor rust wat terug, maar in de tweede helft werd het geen moment spannend meer. Na een uur werd het 4-1, waarmee het duel beslist was.

Leicester City won vorig jaar in de finale van de FA Cup van Chelsea, dat zaterdag uitschakeling ternauwernood voorkwam. Plymouth werd na verlenging verslagen.

Na afloop werd een fan van Leicester City gearresteerd omdat hij na de 3-0 van Forest het veld betrad en spelers van de thuisploeg aanviel. Op beelden is te zien dat hij spelers tijdens het vieren van het doelpunt een vuistslag probeert te geven.

„De club is geschokt door dergelijk gedrag en biedt haar excuses aan aan Nottingham Forest en de spelers van wie de veiligheid in gevaar is gebracht”, meldde Leicester na de wedstrijd in een verklaring.