Sport/EK voetbal
1178072376
EK voetbal

De Telegraaf met print, online, video en podcast bij EK

Wil je niets van het EK missen? De Telegraaf volgt alles op de voet!

Bij De Telegraaf mis je niets van het EK!

Bij De Telegraaf mis je niets van het EK!

Bij De Telegraaf mis je niets van het EK! Met onze voetbalverslaggevers, onder aanvoering van chef voetbal Valentijn Driessen, volgen we alles bij het Nederlands elftal en schrijven we over de favorieten in de andere groepen van de eindronden.

Bij De Telegraaf mis je niets van het EK!

Bij De Telegraaf mis je niets van het EK!

Mike Verweij, Marcel van der Kraan en Jeroen Kapteijns zijn de voetbalexperts die met tal van verhalen en nieuws komen voor zowel de krant als online.

Daarnaast zullen de rapporteurs van De Telegraaf, ex-internationals van het Nederlands elftal zoals Rinus Israel, Erwin Koeman, Ben Wijnstekers, Kees Kist en anderen Oranje beoordelen met cijfers na elke interland.

Maar De Telegraaf doet meer! In onze tv-studio verzorgen we bijna elke dag een EK-uitzending met Valentijn Driessen. Op wedstrijddagen van Oranje maken we daarnaast een liveshow met onder andere vaste gast John Heitinga, de man die in de finale van het WK 2010 stond. Heitinga zal analyseren en vooruitblikken bij elke wedstrijd.

De al populaire podcast ’Kick Off’ zal niet één maar twee keer per week worden gemaakt en daarmee op de bekende, luchtige manier achtergronden verschaffen rond Oranje.

Verder rukken onze cameramensen voor video uit om rond de interlands van Oranje én vanuit de trainingskampen sfeerimpressies te geven, interviews te maken en in te spelen op de actualiteit.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo