Sport/Tennis
1187208939
Tennis

Kyrgios: het intellectuele niveau van Coric is: 0

Borna Coric.

Borna Coric.

Daar gaan we weer. De gemoederen lopen nog steeds op als het gaat om de Adria Tour, het vaak bekritiseerde tennistoernooi dat werd gespeeld midden in de coronatijd.

Borna Coric.

Borna Coric.

Het publiek was er welkom en tennissers omhelsden elkaar na afloop van de partijen en doken ’s avonds het nachtleven in. Meerdere spelers bleken snel daarna positief te testen op het coronavirus onder wie Novak Djokovic, Borna Coric, Grigor Dimitrov.

Nick Kyrgios die al meerdere keren het gedrag van de tennissers had gehekeld, sloeg dit keer weer terug richtig Coric. Die had laten weten dat de kritiek van de Australiër op het tennistoernooi hem koud liet.

Volgens Kyrgios moet Coric zijn opmerkingen wel ter harte nemen. „Heb je soms stenen in je kop?”, vroeg Kyrgios zich af op Twitter. „Nogmaals, je neemt het op voor je vrienden, ik probeer ze verantwoordelijk te maken. Toen ik zei wat ik zei probeerde ik niemand lastig te vallen. Het zijn tennissers, ze zijn niet bijzonder. Precies zoals ik denk dat het intellectuele niveau van Coric is: 0.”