Sport/Voetbal
1193817615
Voetbal

Boze Spakenburger-speler levert tas in na duel met Ajax

Argjend Selimi

Argjend Selimi

SV Spakenburg-speler Argjend Selimi was woensdagavond zo boos dat hij tegen Ajax (7-0 nederlaag) negentig minuten lang had moeten toekijken dat hij na afloop zijn spullen heeft ingeleverd en bekend heeft gemaakt dat hij per direct stopt bij de club.

Argjend Selimi

Argjend Selimi

De 23-jarige aanvaller van de tweededivisionist voelde zich door zijn reserverol in in zijn eer aangetast, zo meldt De Bunschoter.

„Ik heb m’n tas ingeleverd”, zou Selimi hebben gezegd. „Als je altijd alles hebt gegeven voor de club en er wordt je in de ArenA nog niet eens een invalbeurt gegund dan voel het alsof je in je rug bent gestoken. Dan kun je er beter mee kappen.”

Speler en club gaan donderdagavond met elkaar in gesprek.

Doodschop

Selimi haalde vorig jaar ook al het nieuws. Destijds ging hij ’viraal’ nadat hij in de beladen derby met aartsrivaal IJsselmeervogels een doodschop had uitgedeeld aan tegenstander Ahmed El Azzouti. Hij werd voor vijf wedstrijden geschorst.

Selimi hield bij hoog en laag vol geen spijt te hebben van zijn actie. „Je kunt het als slim én niet-slim zien’, stelde hij. „Ik haal die aanval eruit. Die actie zelf was misschien niet slim, maar ik zou het zo weer doen, eerlijk gezegd. Ja, ik heb de actie teruggezien, haha, maar ik haalde niet echt door. Ik wilde ’m vegen, de actie was niet bedoeld om hem dood te trappen.” Het duel eindigde uiteindelijk in 2-2.