Nieuws/Sport
1247460
Sport

'Everton kan maar geen opvolger voor Koeman vinden'

Ronald Koeman

Ronald Koeman

Everton is nog altijd op zoek naar een vervanger voor Ronald Koeman. De Nederlandse manager werd ruim drie weken geleden ontslagen, maar de speurtocht naar zijn opvolger loopt niet helemaal zoals gehoopt.

Ronald Koeman

Ronald Koeman

Engelse media weten te melden dat Everton naast Sam Allardyce en Marco Silva grijpt. Die eerste kon een contract tekenen tot het einde van het seizoen, maar wilde alleen uit zijn pensioen komen voor een langere verbintenis.

Everton zocht volgens Sky Sports tot twee keer toe contact met Watford om eerste keuze Marco Silva los te weken, maar kreeg te horen dat de Portugees onder geen beding over mag stappen. Silva zelf zou wel openstaan voor Everton, maar heeft nog een contract tot medio 2019. Dat tekende hij afgelopen zomer toen hij overkwam van Hull City. Met die club degradeerde Silva uit de Premier League.

David Unsworth

David Unsworth is de tijdelijke vervanger van Koeman. De oud-speler van Everton ziet zelf een langer verblijf bij de nummer 15 van de Premier League wel zitten. Hij won tot nu toe één van zijn vier wedstrijden. Opmerkelijk genoeg uitgerekend tegen Watford.