Sport/Voetbal
1247897766
Voetbal

Newcastle United klopt Chelsea

Jetro Willems per brancard van het veld

Jetro Willems heeft veel pijn.

Jetro Willems heeft veel pijn.

Jetro Willems is in de thuiswedstrijd van zijn club Newcastle United tegen Chelsea snel uitgevallen met een op het oog ernstige blessure. De 25-jarige Nederlandse linksback verliet het veld in de twaalfde minuut per brancard.

Jetro Willems heeft veel pijn.

Jetro Willems heeft veel pijn.

Willems kwam verkeerd terecht na een duel en leek zijn linkerknie te bezeren. Met een van pijn vertrokken gezicht bleef Willems lang liggen, waarna wij werd afgevoerd. Matt Ritchie verving hem. De stand was op dat moment 0-0.

Newcastle huurt Willems, in Engeland weer uitgegroeid tot een vaste waarde, voor één seizoen van Eintracht Frankfurt. Daarvoor speelde hij voor PSV en Sparta.

Newcastle United won diep in blessuretijd van Chelsea. Het werd 1-0 op St. James Park, de thuisbasis van Newcastle. Middenvelder Isaac Hayden kopte in de vierde minuut van de extra tijd raak.

Voor Newcastle, de nummer 12 van de Premier League, was het de achtste zege van het seizoen. De club won al voor de derde keer met 1-0. Eerder dit seizoen werd Manchester United ook al met 1-0 verslagen.