Nieuws/Sport
12639
Sport

PSV ook tegen Roda JC zonder Willems

Jetro Willems ligt aangeslagen op de grond.

Jetro Willems ligt aangeslagen op de grond.

Het ziet ernaar uit dat Jetro Willems ook het competitieduel van zaterdag met Roda JC aan zich voorbij moet laten gaan.

Jetro Willems ligt aangeslagen op de grond.

Jetro Willems ligt aangeslagen op de grond.

De linksback van PSV heeft nog te veel last van de hoofdblessure die hij opliep in het Champions League-duel met Atlético Madrid. Willems, die zijn contract bij de landskampioen binnenkort lijkt te gaan verlengen, ontbrak donderdag opnieuw op trainingsveld van De Herdgang. Eerder deze week moest hij een looptraining na een kwartiertje afbreken.

Joshua Brenet maakt waarschijnlijk wel weer deel uit van de Eindhovense wedstrijdselectie. De kersvers international is hersteld van een enkelblessure. Of hij in de basis begint is echter twijfelachtig. Afgelopen weekeinde tegen ADO (3-1) posteerde Phillip Cocu Hector Moreno als linksback. 

Ajax

Jorrit Hendrix (knie) en Jürgen Locadia (lies) trainden donderdag volop mee en deden ook mee aan de partijvorm. Het duel met Roda JC komt echter te vroeg voor het duo. Beiden moeten naar verwachting eerst wedstrijdritme opdoen bij Jong PSV. 

Hendrix en Locadia hopen op 18 december als PSV op bezoek gaat bij Ajax weer deel uit te kunnen maken van de wedstrijdselectie. Datzelfde geldt voor middenvelder Andres Guardado, die momenteel in Mexico herstelt van zijn hamstringblessure.