Nieuws/Sport
13177
Sport

Cocu op zijn hoede voor Roda JC: 'Gevaarlijk op de counter'

Brenet terug in wedstrijdselectie PSV

PSV-back Joshua Brenet.

PSV-back Joshua Brenet.

Joshua Brenet keert in het weekend terug in de wedstrijdselectie van PSV. De vleugelverdediger stond de afgelopen weken aan de kant met een enkelblessure, maar is voldoende hersteld om mee af te reizen naar Kerkrade voor het bezoek aan Roda JC. Het is onduidelijk of de verdediger in de basis begint. Mogelijk start Hector Moreno weer als linksback.

PSV-back Joshua Brenet.

PSV-back Joshua Brenet.

Jürgen Locadia, Jorrit Hendrix en Andres Guardado maken geen deel uit van de groep spelers voor de uitwedstrijd van zaterdag. "Als Hendrix en Locadia meer dan een week volledig met de groep hebben getraind, kunnen ze minuten gaan maken bij Jong PSV", zo liet trainer Phillip Cocu vrijdag weten. Het lijkt erop dat de uitwedstrijd tegen Ajax van 18 december voor die twee spelers haalbaar zal zijn.

"De groep is fit en fris, we gaan morgen met vertrouwen naar Roda JC toe", aldus Cocu. De PSV-coach verwacht geen makkelijke wedstrijd in Limburg. "Het zal zeker geen eenvoudige wedstrijd worden. Roda JC speelt erg compact en is gevaarlijk op de counter."