Sport/Voetbal
1345618723
Voetbal

El Ghazi in selectie bij PSV, FC Twente gehavend

El Ghazi

El Ghazi

ENSCHEDE - PSV-aanwinst Anwar El Ghazi is na twee trainingen direct opgenomen in de wedstrijdselectie van PSV, dat op bezoek gaat bij FC Twente. De aanvaller is deze week voor 2,5 miljoen euro overgenomen van Aston Villa en speelde op 22 januari 2017 met Ajax tegen FC Utrecht (1-0 zege) zijn laatste wedstrijd in de Eredivisie. El Ghazi zal naar verwachting op de bank beginnen, want hij heeft weinig wedstrijdritme.

El Ghazi

El Ghazi

Dit seizoen speelde hij alleen één wedstrijd voor het reserveteam van Aston Villa. PSV-trainer Ruud van Nistelrooy kan bij de eerste serieuze test in de Eredivisie na vier eenvoudige overwinningen nog niet beschikken over Luuk de Jong, Marco van Ginkel, Fredrik Oppegard, Mauro Junior, Olivier Boscagli en Noni Madueke.

FC Twente-trainer Ron Jans heeft tegen PSV niet de beschikking over zijn sterkste ploeg. Sem Steijn, Michel Vlap, Michal Sadilek en Julio Pleguezuelo ontbreken door blessures. Zij waren er midweeks ook niet bij, toen FC Twente met 4-0 won van Excelsior. In vergelijking met die wedstrijd keert bij de tukkers wel aanvoerder Robin Pröpper terug. Ook is Virgil Misidjan weer beschikbaar. De snelle aanvaller werd tegen de Kralingers uit de ploeg gelaten, omdat hij naar de zin van Jans niet goed omging met zijn als reserve. Misidjan is inmiddels weer in genade aangenomen en was vrijdag present op de afsluitende training.