Nieuws/Sport
1365756
Sport

Spurs-coach hekelt strijdlust spelers

Mauricio Pochettino

Mauricio Pochettino

LEICESTER - Tottenham Hotspur leek dit seizoen serieus mee te gaan doen in de strijd om de bovenste plekken in de Engelse competitie. Uit de laatste drie duels pakten de Londenaren echter maar één punt, waardoor de kansen op een topklassering verkeken lijken. Koploper Manchester City kan de voorsprong woensdag vergroten tot zestien punten.

Mauricio Pochettino

Mauricio Pochettino

Trainer Mauricio Pochettino was dinsdag na het verlies van 2-1 bij Leicester City kritisch op een deel van zijn spelersgroep. ,,Als je in de Premier League geen strijdlust toont, krijg je het zwaar. Onze eerste helft tegen Leicester was daar een duidelijk voorbeeld van'', aldus de Argentijnse trainer. Tottenham keek bij rust tegen een achterstand van 2-0 aan en wist dat na de pauze niet meer goed te maken. Alleen Harry Kane scoorde.

Pochettino: ,,Voetballen begint met strijdlust en inzet. Pas daarna geven de voetballende kwaliteiten de doorslag. Leicester was strijdlustiger dan wij. De prestatie van mijn ploeg in de eerste helft heeft mij erg teleurgesteld.''