Sport

Club zoekt op ludieke wijze naar shirtsponsor

Telstar heeft speciaal verlanglijstje

Door Van onze Telesportredactie

De selectie en staf van Telstar.

De selectie en staf van Telstar.

Telstar

Telstar doet dit seizoen weer serieus mee in het linkerrijtje van de Jupiler League, maar desondanks ontbreekt het de club - de nummer vier van de ranglijst - aan een vaste shirtsponsor. En dat moet anders vindt de leiding, die een speciale veiling heeft opgezet.

De selectie en staf van Telstar.

De selectie en staf van Telstar.

Telstar

"De Witte Leeuwen lopen weer met de borst vooruit, maar wel een kale borst. Met de decembermaand voor de deur maakt ook de club uit Velsen-Zuid een verlanglijstje, en daar staat één ding heel hoog op: een vaste shirtsponsor op de borst", stelt de clubleiding donderdag in een persbericht.

"Ondanks het mooie seizoen tot op heden, voelen wij toch een leegte", vertelt algemeen directeur Pieter de Waard. "Ondanks alle inspanningen en het sportieve resultaat is het ons nog niet gelukt om een vaste sponsor voor de voorkant van ons shirt te vinden. Daarom doen we het nu op een andere manier." 

Bedrijven kunnen via de website brokerstreet.nl 'meebieden op de meest begeerde positie van het Nederlandse betaalde voetbal', stelt Telstar met gevoel voor humor. 

"Alle ondernemingen uit Nederland krijgen de mogelijkheid om mee te genieten van ons succes. Om mee te liften op onze positieve uitstraling en daarmee een onderdeel te worden van dit prachtige voetbolwerk", aldus De Waard.

Lees meer over