Sport/Voetbal
1382432634
Voetbal

Luuk de Jong verliest met Sevilla van PSV-opponent Granada

Granada boekt een fraaie zege.

Granada boekt een fraaie zege.

Sevilla heeft de uitwedstrijd tegen Granada verloren: 1-0. Invaller Yangel Herrera maakte het enige doelpunt voor Granada, de tegenstander van PSV donderdagavond in de Europa League.

Granada boekt een fraaie zege.

Granada boekt een fraaie zege.

Sevilla speelde de hele tweede helft met tien man. Jordań kreeg in blessuretijd van de eerste helft twee gele kaarten. Luuk de Jong speelde alleen de tweede helft voor Sevilla. Zijn ploeggenoot Karim Rekik bleef het hele duel op de bank.

Granada kwam door de zege van 1-0 in punten gelijk met koploper Real Madrid, dat zaterdag nog in actie komt tegen Cádiz. Sevilla is voorlopig de nummer 7 van La Liga.

Suárez leidt Atlético Madrid naar tweede zege van het seizoen

Atlético Madrid heeft in de Spaanse voetbalcompetitie de tweede zege van het seizoen behaald. Het elftal van trainer Diego Simeone won met 2-0 bij Celta de Vigo.

Luis Suárez maakte in de 6e minuut het openingsdoelpunt. De Uruguayaan schoof de bal met zijn linkerbeen van dichtbij in het doel. Na een uur spelen werd de oud-speler van onder meer Ajax en FC Barcelona vervangen door de Belg Yannick Carrasco. Carrasco maakte diep in blessuretijd de tweede treffer.

Simeone heeft het verdedigend bij Atlético, net als voorgaande seizoenen, voorlopig weer goed voor elkaar. De Madrileense club incasseerde in de eerste vier competitieduels slechts één doelpunt.

Atlético heeft na vier duels acht punten.