Sport/Voetbal
1416189244
Voetbal

Bryan Linssen neemt afscheid van Feyenoord: ’Een van mijn mooiste dromen verwezenlijkt’

Bryan Linssen.

Bryan Linssen.

Amsterdam - Het vertrek van Bryan Linssen bij Feyenoord hing al geruime tijd in de lucht, maar is nu officieel gemaakt door de club. De Rotterdammers melden dat de aanvaller een contract voor 2,5 jaar tekent bij Urawa Red Diamonds in Japan.

Bryan Linssen.

Bryan Linssen.

„Met spelen voor Feyenoord heb ik een van mijn mooiste dromen verwezenlijkt”, vertelt de 31-jarige Linssen op de clubwebsite. „De tijd is voorbij gevlogen. Ik kijk niet alleen met een trots gevoel terug op onze prestaties op het veld, maar zal me ook de mensen met wie ik zo fijn heb samengewerkt altijd blijven herinneren. En natuurlijk de supporters en een volle Kuip: dat ga ik enorm missen.”

Linssen speelde 91 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij 28 keer scoorde en zestien assists gaf. „Met zijn rendement en energie is hij niet alleen op het veld van toegevoegde waarde geweest”, meent technisch directeur Frank Arnesen. „Ook als persoon heeft hij binnen de selectie een belangrijke, positieve stempel weten te drukken. De stap naar het buitenland is altijd een lang gekoesterde wens van hem gebleven. Nu deze mogelijkheid zich voordoet nemen we dan ook op een mooie manier afscheid van elkaar.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop