Sport/Voetbal
1417407358
Voetbal

TV-abonnement Van Bommel niet in orde; kan niet alle duels zien

Mark van Bommel

Mark van Bommel

Een aderlating is het sowieso. Manuel Benson (25) was in de voorbereiding en in de eerste wedstrijden van het seizoen van meerwaarde voor Antwerp, maar hij vertrekt naar Burnley. „Benson speelde inderdaad goed”, aldus Antwerp-trainer Mark van Bommel. „We hadden kunnen beslissen om hem aan zijn contract te houden, maar dat hebben we niet gedaan. Beni wilde graag vertrekken, dat had hij eerder aangegeven.”

Mark van Bommel

Mark van Bommel

Met Arbnor Muja (23) van Drita staat er al een vervanger klaar. Het is evenwel de vraag of dat voldoende is voor een ambitieus Antwerp. Volgens Van Bommel moeten de fans zich voorlopig geen zorgen maken. „Want Marc Overmars is druk in de weer. Het is zeker de bedoeling om ons te versterken, al kan ik natuurlijk niet beloven dat het er ook daadwerkelijk van komt.”

Over Lillestrom was Van Bommel kort: „We gaan voor winst. Ik kon Union niet zien tegen Rangers, mijn televisie-abonnement is nog niet in orde, maar wij willen wel hun voorbeeld volgen en een positief resultaat boeken, om zo ook punten te pakken voor de Belgische coëfficiënt.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop