Sport/Wielrennen
145956448
Wielrennen

Van Aert dolt met juichende Bettiol: ’Ik geef hem graag door’

Alberto Bettiol

Alberto Bettiol

Alberto Bettiol was maandag de schlemiel van de dag, nadat hij juichend over de finish kwam bij de tweede etappe in de Ronde van Zwitserland. Het was de Italiaan even ontgaan dat de Noor Andreas Leknessund voor hem echter al de ritzege had opgeëist, en dat verleidde Wout van Aert tot een vileine reactie...

Alberto Bettiol

Alberto Bettiol

„Ik geef de fakkel met veel plezier door aan Alberto”, twitterde de Belg bij een foto van een juichende Bettiol. Van Aert verwees daarbij naar zijn eigen slippertje van vorige week, toen de renner in de derde etappe van de Dauphiné zijn armen al in de lucht stak, maar David Gaudu naast hem zijn wiel nét iets eerder over de finishlijn drukte.

Ook Matteo Trentin, een boezemvriend van Bettiol, kon het niet laten zijn maatje even in de maling te nemen. Toen de beide Italianen na de etappe even stonden te kletsen, pakte Trentin de armen van zijn vriend en stak die juichend in de lucht, verwijzend naar diens foutje van enkele minuten eerder. Bettiol was er niet van gediend en rukte zich gefrustreerd los van de armen van Trentin.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop