Sport/Voetbal
1480597390
Voetbal

Podcast Kick-off met Valentijn Driessen en Mike Verweij

’Steven Berghuis hoort op 10 bij Ajax’

In de podcast Kick-off bespreekt Pim Sedee met chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-volger Mike Verweij het laatste voetbalnieuws.

Uiteraard wordt er vooruitgekeken naar de Champions League-clash dinsdagavond (18.45 uur) in de Johan Cruijff Arena tegen Besiktas.

De vraag is wie er op ’10’ moet staan: de van een blessure teruggekeerde Davy Klaassen of Steven Berghuis, die de positie de laatste weken overtuigend invulde. Driessen pleit voor Berghuis de komende periode.

Er wordt ook gediscussieerd over het VAR-moment bij Feyenoord - NEC. Had scheidsrechter Joey Kooij de 4-3 af moeten keuren? Verweij stelt dat hij dat niet durfde, onder alle druk van de Feyenoord-supporters. „En zo komt hij gelijk van dat Ajax-stempel af.”

Ook wordt PSV-volger Wilber Hack gebeld. Hij vertelt over de situatie bij PSV, na de nederlaag bij Willem II (2-1). Staat de positie van coach Roger Schmidt al onder druk?

Verder in Kick-off: het ontslag van Jaap Stam, weer een eigen goal van Sven van Beek, en een vooruitblik op de andere Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs.

Luister de voetbalpodcast Kick-off hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify:

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop