Sport

Doe mee en maak kans op een vakantie

Publieksprijs: kies uw favoriet van 2017

Door Van onze Telesportredactie

De genomineerden voor de Publieksprijs 2017.

De genomineerden voor de Publieksprijs 2017.

Telesport

De Nederlandse topsport heeft een fantastisch jaar achter de rug. Maandelijks kozen tienduizenden bezoekers van telesport.nl de meest aansprekende prestatie van die bewuste maand. Voor de verkiezing van de Telesport Publieksprijs 2017 zijn twaalf maandwinnaars zijn geselecteerd. 

De genomineerden voor de Publieksprijs 2017.

De genomineerden voor de Publieksprijs 2017.

Telesport

Doe mee en maak kans op een door Corendon Vliegvakanties verzorgd verblijf voor twee personen in het Marble Stella Maris Hotel op Ibiza. Mail daarnaast naar telesport@telegraaf.nl uw motivatie om kans te maken op de prijs. De winnende topsporter gaat zelfs overzees naar Bonaire, waar een geheel verzorgde vakantie wacht in het luxueuze Hotel Delfins.

De Publieksprijs is gekoppeld aan de Telesport Index, waar vaste criteria de gunfactor uitbannen die bij het Sportgala vaak tot discussie leidt. Maar omdat de ene prestatie de andere niet is, krijgt het publiek via telesport.nl toch de kans om dè favoriet van 2017 te kiezen.

Dat zijn dit jaar opnieuw niet de minsten. Michael van Gerwen (2x), Raymond van Barneveld, Jeroen Kampschreur, het Nederlands honkbalteam, Sanne van Dijke, Tom Dumoulin, Bauke Mollema, het Nederlands vrouwenvoetbalteam, Chantal Blaak, Max Verstappen, Xander van Mazijk en Rico Verhoeven werden allemaal tot maandwinnaar gekozen en maken nu ook kans op de Publieksprijs 2017.

Het is nu uitsluitend en alleen aan het publiek om te bepalen wie het meest tot de verbeelding heeft gesproken. Doe dus snel mee en maak kans.