Sport

Humeurige Wenger blijft balen van arbitrage

Door Van onze Telesportredactie

Arsene Wenger

Arsene Wenger

AFP

Na afloop van het knotsgekke duel met Chelsea (2-2) was manager Arsene Wenger van Arsenal weer niet te spreken over de arbitrage. "Het was een bijzondere wedstrijd en we kregen wéér slechte beslissingen tegen. We moeten ons hier nu voortaan op voorbereiden. We moeten ons er niet bij neerleggen en dat is ook wat we deden", aldus de ontstemde Fransman tegenover de BBC.

Arsene Wenger

Arsene Wenger

AFP

"Het was een geweldige wedstrijd, maar helaas zie je slechte beslissingen. Eigenlijk wil ik het er niet over hebben, want dan raak ik gefrustreerd en boos. Die penalty valt echt niet serieus te nemen," schudde Wenger nog maar eens mismoedig zijn hoofd. 

Op oudjaarsavond had Wenger ook al geen goed woord over voor de scheidsrechters in de Premier League. Toen was hij furieus nadat de scheidsrechter in de slotfase West Bromwich Albion een strafschop had gegeven. Die werd benut (1-1) en kostte Arsenal twee punten.

Inmiddels is Wenger aangeklaagd omdat hij de scheidsrechter en zijn assistenten tot in de kleedkamer had lastig gevallen.

Lees meer over