Sport/Voetbal
1512075506
Voetbal

’Manchester United trok loon af bij Zlatan Ibrahimovic voor sapje’

Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic.

Dat Zlatan Ibrahimovic wel eens met opvallende verhalen durft uit te pakken, is geen geheim. Ook in zijn nieuwe boek My untold story doet de Zweedse superspits enkele opvallende onthullingen uit de doeken. Zo valt er te lezen dat er ooit een pond werd afgehouden van zijn loon, nadat hij een fruitsapje uit de minibar had genomen voor een wedstrijd.

Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic.

„Ik verwacht niet dat alles gratis is, maar een fruitsapje… En dan zeg je dat je één van de grootste clubs ter wereld bent?”, is Ibrahimovic hard voor Manchester United. De Zweed speelde van 2016 tot 2018 voor The Red Devils, goed voor 29 goals in 53 wedstrijden.

Ook over het vertrek van clublegende Wayne Rooney was Ibrahimovic, die nu bij AC Milan aan de slag is, verrast aangezien zijn naam de dag van zijn vertrek meteen van zijn locker in de kleedkamer werd gehaald. „Het was alsof hij nooit had bestaan”, aldus Ibrahimovic, die het ook had over zijn eigen reputatie toen hij in Engeland aankwam. „Ik kom daar en iedereen haat mij: ’Ibra de arrogante, de pretentieuze, de misdadiger, degene die nooit scoort bij Engelse teams, de oude, vijfendertigjarige’. Goed. Haat me maar. Daar hou ik van.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop