Nieuws/Sport
15267
Sport

'Als Hari mij uitdaagt, dan trek ik mijn handschoenen aan'

Remy Bonjasky overweegt terugkeer

Remy Bonjasky

Remy Bonjasky

Als Badr Hari hem uitdaagt dan is Remy Bonjasky bereid om terug te keren in de ring. "Dan ga ik mijn handschoenen aantrekken", liet de 40-jarige Amsterdammer weten bij Peptalk

Remy Bonjasky

Remy Bonjasky

In hun loopbaan stonden Bonjasky en Hari twee keer tegenover elkaar. The Flying Gentleman besliste beide ontmoetingen in zijn voordeel. Een van de duels tussen beide vechters eindigde op zeer opmerkelijke wijze. In de K1-finale van 2008 pakte Bonjasky voor de derde keer de titel nadat Hari na een stopteken van de scheidsrechter zijn tegenstander een trap gaf. Hari werd uiteindelijk gediskwalificeerd.

'Hari pakt Verhoeven'

De voormalig K1-kampioen is er overigens van overtuigd dat Hari op 10 december in Oberhausen afrekent met Rico Verhoeven. "Voor de persconferentie dacht ik: 'Rico gaat het helemaal maken, maar tijdens die persconferentie zag ik hem helemaal klein worden. Dat ging niet goed. Ik had het gevoel dat hij er spijt van had dat hij Badr had uitgedaagd", zei Bonjasky.

En als Verhoeven het gevecht met Hari nou toch in zijn voordeel beslist? "Dan krijgt hij van mij een staande ovatie", aldus Bonjasky.