Nieuws/Sport
153001
Sport

Van Bronckhorst: alleen ijsje gegeten met Hahn

Warner Hahn

Warner Hahn

ROTTERDAM - Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft in de aanloop naar de mogelijke kampioenswedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior geen contact gezocht met Warner Hahn. Uitgerekend de doelman die bij de club van Rotterdam-Zuid onder contract ligt, staat zondag als huurling onder de lat bij de tegenstander.

Warner Hahn

Warner Hahn

,,Warner moet gewoon doen wat hij normaal doet en wat hij de laatste weken heeft laten zien. Dit wordt een wedstrijd waarin heel veel druk op hem ligt, maar daar kan hij wel mee omgaan'', zei Van Bronckhorst.

De trainer van Feyenoord kwam zijn verhuurde keeper een paar weken geleden toevallig tegen in Rotterdam. ,,Ik ging een ijsje kopen in de stad en hij was daar ook. Maar we hebben niet over deze wedstrijd gepraat'', verzekerde Van Bronckhorst.

Op Woudestein, dat sinds deze week de sponsornaam Van Donge & De Roo-stadion draagt, kan Feyenoord de eerste landstitel sinds 1999 veroveren. Stadgenoot Excelsior heeft zich de laatste weken zo goed als veilig gespeeld en hoeft niet meer te vrezen voor de nacompetitie.